Google+ Followers

Followers

Sunday, August 18

koleksi Percubaan UPSR seluruh Negeri 2013

Tak lama lagi peperiksaan UPSR akan berlangsung, bermula 10 september 2013- 12 september 2013.


Teringat pada anak kakak SN di hospital, dari peperiksaan percubaan dulu lagi emaknya dah risau hehe

Buat adik2 semua, last2 minit ni jangan tension2 sangat tapi jangan terlalu 'lepaking' juga ye..gunakan saat2 akhir ini untuk study smart ok..

Pemakanan dan kesihatan diri pun kena jaga juga. Jangan stay up sampai ke subuh pula, kalau nak pun: cukup sampai 1-2 pagi kemudian solat hajat dan tidur. Esok pagi lepas subuh sambung balik

Hehe tapi ini contoh je ok, terpulang pada jadual masing2 lah (",)

Dan jangan lupa rapatkan diri dengan Allah, buat solat sunat hajat dan berdoa pada tuhan, Insya Allah c:

Adik2 boleh klik di sini untuk Jadual Peperiksaan UPSR 2013:(sumber dari ministry of education, moe.gov)

Di sini pula koleksi himpunan soalan2 percubaan seluruh negeri UPSR 2013, tq norfanil c:

Untuk ibu bapa/guru2 pula boleh di sini untuk tips didik anak pintar

Semoga membantu dan chAyOk semua! C:


1 comment:

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html