Google+ Followers

Followers

Saturday, August 3

Kisah Ulang Tahun Pertama Putri ku!! c:


Hari ini 3 Ogos 2013 jam 6.22 pagi- genap 1 tahun umur anak kedua, Putri Nur Qalesya sayang.

Genap 1 tahun juga saya berjaya menyusukan adik sepenuhnya dengan susu badan. Alhamdulillah

Macam biasa, kami sebenarnya tak pernah betul2 plan nak sambut birthday anak.Almaklum, kami yang besar ni pun sambut saja2 suka je. Lagipun anak dua2 pun kecik lagi.

Cuma mungkin tahun depan bila abang hazim masuk 3 tahun dan adik qalesya 2 tahun, boleh buat birthday party and doa selamat sekali.

Dah besar sket baru diorang tahu party untuk siapa kan, kalau tak orang tua je yang makan nye ( ",)

Saya hari ni pun, masih on call lagi, ligat sket buat oncall, bia free sket lepas raya ni hehe. Cuma satg ingat nak keluar p shaklee branch and jalan2 kat jusco/ tesco seberang. Makin angin sket. Harap2 tak kene activate call la hehe



aksi2 adik qalesya bila dapat biskut favrot coklat die


hazim haziq & qalesya bersama biskut oreo kat rumah opah

Semoga adik qalesya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Untuk abang long hazim kat kampung tu jugak, tak sabar nye nak tunggu raya. Lepas ni lepak penang semula ngan mama, daddy and adik qalesya ok! c:

Doa buat kasihku Muhammad Hazim Haziq & Putri Nur Qalesya

Amin.. c:

No comments: