Google+ Followers

Followers

Friday, August 9

raya ke 2 di tm c:

Pagi ni lepas makan pagi kami bertolak ke kampung saya pula di tm.

benda wajib ditapau mestilah lemang semalam!!


perjalanan ke rumah atok di tm, dua2 noti dalam kete c;



Adik qalesya happy lepas mandi kat umah atok..tidur dah la tak smp 1/2 jam.

lepas bangun tidur makan nasi impit ngan rendang pulak c: haish boleh naik 1kilo ni berat adik hehe


Daddy bertindak cemerlang selaku penjaga gol.

seronok nya abang hazim haziq dapat main dengan kazen2 ye..

lani sume dah berkumpul, tinggal family pak lang dari melaka je lagi blom c:


ber'tutty fruity kat tm..tq pak long atas sponsor anda kihkih

erm teka brape rm lah habis punya la banyak ni ktorg taram hehe

Cadangan asal nak mandi sungai tapi tukang survey nye lmbt balik umah..tak sempat nak p lewat sangat dah ( " ,)


Berposing lepas solat maghrib berjemaah.daddy hazim jadi imam malam ni hehe

abang hazim pulak cepat je nak main lego ngan car..x sempat posing sesame ngan adik

Esok sure tmbah meriah bila pak lang dah mai tm. Tak sabar nak jumpab3z jugak!! C:


No comments: