Google+ Followers

Followers

Wednesday, June 12

Cinch Energy Tea Mix: meMang ada Umph!!

Wah..Hari ni seharian berjalan. Pagi2 lagi lepas hantar abang hazim ke pengasuh depan rumah, bawa adik qalesya ke skin clinic pula.

Sebelum ni macam2 krim dah guna untuk exzema adik tapi masih tak ok. Nasib baik adik masih susu badan lagi, haha kalau tak lagi susah!!Makan saya lah ala2 berpantang huhu

Pukul 8.15 register, adik dapat no 10. Ajak hubby makan roti canai dulu, adik pun merasa juga sikit. Jam 8.45 kami dah sampai ke klinik pakar semula. Hoho pukul 10 lebih kot baru sampai giliran adik.

Yelah, pukul 8 baru sorang je MO ada (MO district kami sendiri, visiting nye blom sampai lagi, jem kot nyum2 hehe). Tapi sebab memang nak jumpa specialist, saya awal2 siap bagitahu PPK Kak Yati, minta skip no kalau2 dah samapai giliran adik. 1st time dating biorlah dapat jumpa specialist ye kan hehe

Habis skin clinic, hantar adik ke taska. Saya pula follow hubby dengan cik Myvi ke tempat servis Honda. Sampai sana tinggal kereta, terus ke Sunway Carnival.


Ops lelong2 ni back view civic 1.8 Julai 2011 ya (",)

Di Sunway, kami lunch di RasaMas. Ok juga. Kemudian, dating di GCS pula. Yeayy!! Lepas beranak 2 ni, susah nak dapat jalan berDue ni hehe best2.

Kami tengok cerita 'After Earth'. Hubby cakap kenapa budak yang jadi hero? Pulak tu, tak banyak tunjuk pun tentang bahaya kenapa bumi tak boleh duduk dah...?

Erm, ntah. Tapi saya suka cerita ni sebab happy ending. Yang penting, berjaya TAK MAHU tengok wayang 'Pee- Nak'. Hahaha sebab saya ni amat berani orangnye hehe

Tamat wayang, tamat dating. Kami pulang ke rumah. Aish dah jadi ibu bapa semula ni ( " ,)

Maghrib tu,lepas tidokan abang, saya tertidur sekali di ruang tamu. Bangun pukul 10 makanan dah siap. Memang request nak makan nasi putih dengan ikan bilis goreng bawang dan telur + kicap. Slurp.. Tq sayang!! c:

Lepas tu, kami memulakan projek mengemas rumah. Tak lama lagi nak pindah, kene bagi rumah kemas sket ye tak hehe

Sebelum tu, saya bancuh Cinch™ Energy Tea Mix 2 gelas. 1 panas, 1 lagi sejuk bersama perahan limau nipis. SEDAP!!!

Tapi Kak nadia cakap, tambah madu dan lemon pun sedap. Next time kene buat ni. Apap pun, teh kali ni En hubby siap tanya lagi: yang ada lemon tu air apa, sebab memang best!! Terasa lebih segar, ala2 extra energertic gitu c:


Cinch™ Energy Tea Mix

Jom kenali Cinch Energy Tea Shaklee:


Adunan Proprietari Teh eksotik Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!

Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

• Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
• Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
• Peningkatan tenaga segera.
• Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan

**
Jadi, buat sesiapa yang badan2 mudah tidak bertenaga, cepat letih atau mudah mengantuk, Cinch Energy Tea Mix ini memang terbaik!!Tak perlu lagi minuman berkarbohidrat/manis yang semestinya 'unhealthy' atau snack2 tinggi kalori.

Dengan cinch tea, anda boleh boost tenaga anda TANPA penambahan EXTRA kalori.

Juga merupakan pilihan yang bijak bagi yang tetap mahu kekal sihat bertenaga dan masih boleh melangsingkan badan.

Tapi untuk pelangsingan, main set bagi program Weight Loss Shaklee (cinch shake mix/lecithin/alfalfa) masih kekal utama ya c:


Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Your Shaklee Independent Distributor; Najmi Anuar (ID 854348)
♥ SMS/call/whatsapp/viber : 010- 2325408/ 019- 6695408
♥ Email: mommyqalesya@gmail.com
♥ Facebook: https://www.facebook.com/najmi.anuar.1





No comments: