Google+ Followers

Followers

Tuesday, March 18

Resepi cheesecuit@ cheese biscuit Mak Teh

HomeMade cheese biscuit @ cheesecuit oleh Mak Teh Salwa

--> next in my awaiting list ( " ,)


Biskut cheese? Cheesecuit?

Haha ini 1st time saya makan, masa pulang ke tg malim semalam.

Itu pun indirectly je terlibat hehe

Sedap. Tapi pada kakak saya dia suka kalau lebih masam lagi ( next time nak tambah yogurt lagi haha)

Erm pada saya dah cukup sedap ni. So ini verbal resepi je, sebelum saya terlupa hehe

Dengan mixer, pukul cheese bar ( philadelhia) sampai kembang.Masukkan 4 sudu susu low fat milk dan 1/4 tin susu pekat

Celupkan biskut dan susun dalam dulang. Curahkan balance bancuhan cheese tadi dan tabur nestum.

Masuk fridge dan siap untuk dihidang hehe


Haaa betul tak resepi ni mak teh? Nanti mak tam buat ek c:

Ops rasanya boleh tabur milo atau letak a layer of blueberry cream kot hehe





No comments: