Google+ Followers

Followers

Friday, March 7

Rahsia Parut Hitam dan Kulit Cantik


Bukan masuk bakul angkat sendiri:

"Tujuan asal saya menggunakan esp shaklee adalah sebagai MILKBOOSTER untuk last minute buat stok susu sebelum masuk kerja.

Sebagai extra apa yang saya dapat:

1. instant Breakfast: 1 gelas esp bersama 1tab mutivit vita lea ( sahur jam 1pg, bertahan smp buka puasa!)

2. luka cpt sembuh ops kalau ada gatal2 tangan picit jerawat, cepat je heal balik kulit tu.tak macam dulu!!

3. Alhamdulillah jarang sangat dah kena gastrik

4. Kalau ambil bersama Meal Shake+ Performance Drink mmg tip top energy seharian c:

5. Kulit makin cantik dan hilangkan parut:

- kesan striae perut berkurang!!

- PALING BEST parut hitam2 kat kaki masa alah mengandung anak 1st dulu dah hilang more than 70%!!"

* Syukur sangat sebab kulit muka saya memang bukan jenis bermasalah.Kalau ada jerawat pun bila tension giler je tak poN nak datang hormon tak stabil tu hehe jadi bab2 kulit muka tak berapa perasan tapi bila parut dan tanda kulit hilang memang peRgh!!

sebab tu kalau andabetul2 serius, ambil je ESP sekali dengan vitamin c dan E. Ada berani cuba lah collagen powder dan vivix c:



Belum cuba belum tahu.

Insya allah hanya dengan 1 canister dengan penggunaan yang konsistent anda dapat perubahan yang anda mahukan


Hubungi saya:

ID: 854348 (Najmi ANuar)
hp 010-2325408
pengedar Shaklee Ipoh dan Seluruh Malaysia

No comments: