Google+ Followers

Followers

Tuesday, March 18

Herbal Blend Cream Shaklee Out of Stock lagi!!!


Herbal blend cream Shaklee. Hebat sangat ke sampai cepat betul habis??

Semalam pagi kebetulan suami ke branch, jadi saya sempat masuk order 3 herbal blend cream.

Kebetulan lepas 1jam msg suami, saya dapat notifikasi shaklee yang herbal blend cream memang sudah 'available' di branch

Memang ada kawan yang sudah booking lama herbal blend ni. Sekali dia ambil terus 3!

Hari ni pula dapat message dari Shaklee yang herbal blend cream dah habis!

Memang penangan best lah, kalau tak tak akan 1 hari je dah licin kan c:



Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

NAJMI ANUAR ( ID 854348)
H/p 010- 2325408






No comments: