Google+ Followers

Followers

Saturday, December 28

pindah rumah!! I luv u penang!!

Lama betul tak buka blog ni.

Buat customer2 saya, seribu kemaafan andai call/sms tidak balas segera kerana no y aktif adalah 010-2325408, bukan nya 019 tu ya.hp 019 tu sering bermasalah pula akhir2 ini.

Apa pun, saya akan update profile tu semula nanti.

Sekarang ni tengah sibuk nak clearkan rumah sewa di jawi, kerana sy akan berpindah ke ipoh dengan rasminya nanti c:

Alhamdulillah, 1bulan pencarian rumah sewa, akhirnya jumpa juga. Itu pun lepas berjumpa dengan bos besar di pkd kinta tu hehe


Kediaman y bakal diduduki nanti..insya allah..

Kena cepat pindah, almaklum banyak pulus keluar juga ni sebab berulang alik dari penang/teluk intan ke ipoh hari2.

Tambahan pula, rumah kami beli di batu kawan juga baru je serah kunci last week.excited dah ada rumah sendiri!! C:

Doakan yang terbaik buat kami sekeluarga di tempat baru..amin..

P/s: sedih rasanya tinggalkan penang ni..2 tahun di sini banyak manis nya c:

No comments: