Google+ Followers

Followers

Monday, December 16

'Budak Baru' lapor diri


Hari pertama memulakan kerja di tempat baru.

What??? Klinik Kesihatan???Haha ya, memang saya tak sangka langsung, sebab ingatkan saya berjaya menempatkan diri di Hospital GH rupanya tidak!

Apapun, ramai staff Sg Bakap yang pelik saya 'tak happy' dapat KK. Hehe ok2 I' am happy ok. c:

Kat sini, dapat duduk dekat dengan en hubby, sekali dengan abang hazim haziq dan adik Qalesya lagi.

Tak perlu oncall dah, kerja office- hour. Hehe

Argh!! Cuma harap2 tak banyak meeting dan aktiviti hujung minggu lah.

Lagi tension kalau kene present case kat state haha moga dijauhkan

Apapun, ini pengalaman baru kan. Dari Hospital Sungai Buloh-> District Hospital Sg Bakab--> Klinik Kesihatan pula!

Chayok2. Lepas ni kena cepat2 cari interest dan sambung stadi..I LOVE my job. Always.

Amin c:

p/s:rumah sewa Ipoh tak jumpa lagi ni haha tension2

4 comments:

Nur Khairiah Irwanie said...

Good luck akak di tmpt kerja baru :)

Seri Selaseh said...

seronok dpt pengalaman baru.

Najmi Anuar said...

Tq adik khairiah..seronok juga kerja di ipoh ni ( ",)

Najmi Anuar said...

Ya..betul2..hehe berbeza juga antara klinik kesihatan dan hospital ni hehe dua2 best c;