Google+ Followers

Followers

Tuesday, September 17

Work is (perhaps study as well) LOVE Made visible..

Secara officially telah menjadi pemangku kepada UD52, 2nd boss kat tempat kerja. Dengan audit2 n kerja2 MO2 yang lain bagai.

Erm, Nampak simple, tapi Jumaat lepas dah mula pening dah. Nasib baik few tasks memang dah stat mula buat sendiri awal hujung Julai lepas.

Yang lagi best, time ni jugak lah masa untuk mula betul2 serius stadi Question Bank MRCP tu..Aish hurm..

Ya Allah moga kau berikan aku kekuatan dan pertolonganMu dalam menjalankan tugas2 ini..

Dan Semoga bos dapat menunaikan Haji di Tanah Suci Mekah dengan sempurna dan mendapat haji mabrur..

Amin..c:

No comments: