Google+ Followers

Followers

Sunday, September 22

Vivix & Gla Complex: Testimoni cancer & Cyst

Vivix benarnya merupakan antara hot produk terbaik Shaklee. Namun buat yang pertama kali, memang pasti ada yang ragu2 untuk mencubanya.

Harga nya mahal?

Erm, pada saya ia bergantung kepada sejauh mana anda menilai kehebatan vivix. Ia merupakan ramuan semulajadi 4 bahan terbaik iaitu muscadine grape, purple carrot, elderberry dan polygonum cuspidatum.

Dek kerana mekanisma tindakan vivix yang unik, malah tidak hairan lah ia mampu membuat orang 50-60an kelihatan 20 tahun jauh lebih muda!

Looks younger, not really important but definitely healthier as well!

Di sini adalah antara testimony pengguna vivix Shaklee, dalam salah satu usaha pesakit merawat cancer, bersama GLA complex sebagai usaha mengawal dan merawat sista ovary (ovarian cyst)

*
Malah terdapat juga penyakit seperti kencing manis, Gout, dan darah tinggi yang lebih terkawal setelah menggunakan vivix!

Saya tidak mahu katakana sembuh 100% kerana itu semua kuasa tuhan, tapi cuba fikirkan jika penyakit kita semakin terkawal, tidak mustahil nanti ubat yang anda ambil akan dikurangkan secara berperingkat. Insya Allah c:

Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Your Shaklee Independent Distributor; Najmi Anuar (ID 854348)

♥ SMS/call/whatsapp/: 010- 2325408
♥ Email: mommyqalesya@gmail.com
♥ Facebook: https://www.facebook.com/najmi.anuar.1
♥ Pengedar shaklee anda di Penang dan seluruh Malaysia: COD di kawasan Tg Malim/Teluk Intan/Jawi dan SPS (SPU/SPT/ Penang Island mengikut kawasan)

1 comment:

Seri nian said...

Ramai yang berjaya dengan gla ni..semoga wanita di malaysia mengambil peluang mebjaga mahkota wanita