Google+ Followers

Followers

Wednesday, July 24

Revitalizing SHamPoO : testimoni

Dah baca tentang tips penjagaan rambut sebelum ni?

Kali ni jom tengok apa lagi testimoni revitalizing shampoo pula c:


Haa macam mana ya nak bagitahu. Tapi senangnya memang best lah lepas pakai shampoo ni! Rasa nya memang tak tkar shampo lain dah kot c;


Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Your Shaklee Independent Distributor; Najmi Anuar (ID 854348)

♥ SMS/call/whatsapp/: 010- 2325408/ 019- 6695408
♥ Email: mommyqalesya@gmail.com
♥ Facebook: https://www.facebook.com/najmi.anuar.1
♥ Pengedar shaklee anda di Penang dan seluruh Malaysia: COD di kawasan Jawi dan SPS (SPU/SPT Penang/Island mengikut kawasan)

No comments: