Google+ Followers

Followers

Tuesday, February 18

Air tercemar: Berani bawa Water Filter anda pergi Holiday?


Ini kali ke2 saya membeli water filter. Yang pertama saya hadiahkan untuk ibu mertua di Teluk Intan.

Yang ini pula untuk kami gunakan di rumah baru di Ipoh ni. Kenapa?

Pada awalnya, saya ingatkan ia sama dengan jenama lain (untuk KESELAMATAN dan KEBERSIHAN AIR) cuma lebih murah!

Yup, memang betul. Tapi Get Clean Water Pitcher ini lebih baik! Sebab produk yang kecil ini mudah dibawa ke mana2.

Lainlah kalau anda semua larat bawa penuras air di rumah tu masa pergi holiday kan? hehe


1. SELAMAT kerana menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak bendasing lain yang merbahaya & tercemar

2. Diiktiraf oleh persatuan Kualiti AIr (Water Quality Association)

3. HANDAL kerana menghasilkan lebih banyak air bersih: Setiap turasan menghasilkan 303Liter atau 80 gelen air (2x ganda berbanding jenama lain)

4. Dilengkapi penanda meter untuk menentukan bila masa menukar penuras tanpa perlu mengagak masa tukar!

5. MESRA ALAM

- kerana menggunakan sistem penuras jug air menggunakan blok karbon isian pertama di dunia dan dapat mengurangkan timbunan sisa

- malah setiap penuras dihasilkan daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik kepada alam sekitar

Ok. 1-5. Ini semua sebab kenapa anda perlukan penuras air Get Clean Water Pitcher ni c:

Ini pula calcutaion yang kak nadia khamis dah buat bersama customer nya:

Haha memang berbaloi, cuma bila dah buat kiraan ini rasa macam sangat2 berbaloi pula!

"Dengan membeli Set ini, kita akan mendapat 3 filter tambahan:

Calculation :

1 filter ini boleh menapis lebih kurang 80 gallon air

So, 80 X 3 filter = 240 gallon
240 gallon = 908.25 liter

Katakanlah sebotol air mineral besar (1.5 liter) berharga RM 2.00 sebotol:

So, anggaran 908.25 liter air = 606 botol air mineral bersaiz besar!
606 botol X RM 2.00 sebotol = RM 1,212.00

SEDANGKAN HARGANYA TAK SAMPAI PUN SETENGAH DR RM 1,212 !!"


Haa dah terang kan, jimatnya penuras air ini. Memang setanding Jenama Terkenal lain.

Jadi kenapa nak dapatkan penuras yang mahal sedangkan ada yang setanding,malah mungkin lebih hebat!Jimat kos dan boleh bawa ke sana sini lagi!

Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Your Shaklee Independent Distributor; Najmi Anuar (ID 854348)


♥ SMS/call/whatsapp/: 010- 2325408
♥ Email: mommyqalesya@gmail.com

♥ Pengedar shaklee anda di ipoh dan seluruh Malaysia: COD di kawasan Ipoh dan teluk intan/ tg malim mengikut kawasan)

No comments: