Google+ Followers

Followers

Sunday, November 17

Terkejut tengok akaun bank. Duit tak silap masuk! c:

Alhamdulillah..

Memang agak terkejut dengan 4angka bonus cashback daripada Shaklee kali ini.(macam mana lah mereka yang dapat 5-6 angka tu ye, sure best gile haha)

First time juga terus bank in dalam akaun, selalu tiap2 bulan datang cek je ke rumah c:

Ye lah, dalam kekalutan tengah bulan sementara tunggu gaji masuk, cashback bonus dari Shaklee yang top-up poket kosong tiap- tiap bulan hehe

Apapun, kali ini mungkin rezeki anak2 juga, sebab diam tak diam saya baru perasan yang duit gaji bulan lepas langsung tak berusik!

Apapun, kiraan zakat dah terbayang. Insya Allah akan ditunaikan. Semoga bertambah berkat rezeki kami. Amin..


Jelas, memang Shaklee adalah yang terbaik!Kenapa?

Yang pertama mestilah sebab produk Shaklee adalah selamat, berkualiti, diluluskan KKM dan semestinya HALAL.

Yang kedua vitamin Shaklee adalah 100% dan natural

Yang ketiga anda boleh memilih sama ada untuk menjadi pengguna sahaja, ATAU mengambil tindakan lebih bijak dengan menjadi ahli Shaklee seumur hidup!

Berminat untuk menjadi ahli?

1. Secara percuma: dengan sebarang jumlah belian di mana jumlah point adalah melebihi 200uv (lebih kurang RM 650)

2. Berbayar: tanpa belian sebarang produk dengan yuran pendaftaran RM65 seumur hidup (pendaftaran secara manual (borang ahli) atau online )

Kenapa perlu menjadi ahli?

1. Untuk mereka yang memntingkan kesihatan (makan sendiri/ own consumable)


- kumpul point bagi mendapatkan RM cashback
- dapat berkongsi ilmu dan produk kesihatan bersama keluarga dan rakan2
- dapat membeli dengan harga yang lebih murah

2. Untuk mereka yang berminat menambahkan pendapatan (sampingan atau sepenuh masa)

Kumpulan kami adalah di bawah bimbingan leader2 Master dan pelbagai golongan sama ada profesional atau suri rumah.

Dengan menyertai kumpulan kami, anda akan mendapat:

Bimbingan dan sokongan berterusan daripada leader2 tentang produk, cara promosi (facebook/blog ect) dan pemasaran:


- perbincangan group di group2 facebook
- kelas2 secara perjumpaan santai di rumah atau branch Shaklee
- seminar intensive di hotel dan resort
- kelas online
- bimbingan berkumpulan atau individu melalui whatsapp/sms/mms/ panggilan

Dan tidak ketinggalan, Perkongsian ilmu aspek kerohanian dan keagamaan

Jangan risau. Shaklee bukanlah seperti MLM lain yang mementingkan rangkaian dan jualan.

Tiada point wajib bagi anda untuk satu2 bulan. Anda juga boleh menjadi master mendapat puluhan ribu RM sebulan walau tanpa seorang downline pun c:

Yang penting di Shaklee kami bukan memntingkan $$ semata- mata. Tetapi juga aspek ukhwah persaudaraan, kerohanian dan keagamaan. Insya Allah, kita sama2 membantu sama lain.

Setiap antara kami di sini adalah untuk berkongsi kehebatan Shaklee, supaya ramai lagi mereka di luar sana bukan sahaja sihat, malah dapat menjana ekonomi masing2.

Dan sekali lagi, Alhamdulillah c:

Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Your Shaklee Independent Distributor; Najmi Anuar (ID 854348)

♥ SMS/call/whatsapp/: 010- 2325408
♥ Email: mommyqalesya@gmail.com
♥ Facebook: https://www.facebook.com/najmi.anuar.1
♥ Pengedar shaklee anda di Penang dan seluruh Malaysia: COD di kawasan Jawi dan SPS (SPU/SPT/ Penang Island mengikut kawasan)

No comments: