Google+ Followers

Followers

Sunday, May 12

Istimewanya Hari Ibu..!! Saaaayang emak mmMuaAhH c:

"Selamat Hari Ibu opah hazim n qalesya!!c:"

Ini message yang sy hantar kpd kedua2 ibu kandung dan ibu mertua sy. Hehe biasa tetiap tahun pon wish , cuma segan nak ckap panjang2..pemalu la katakan hehe

Bulan may weekend ke2 adalah hati ibu. Sana sini org wish hari ibu.Pagi2 lagi radio da buka topik tentang ibu.

Malah ada pelbagai macam cerita pengajaran juga telah di post buat pengajaran bersama. Rancangan tv pon ape kurangnya (' ,)

Apapun, ibu sememangnya adalah insan mulia terhebat yang dianugerahkan tuhan kepada kita seorang anak. Cuma kita selaku anak yang sering kali lupa (atau tidak ambil peduli) akan pengorbanan mereka..




Tiga insan tersayang mama dan daddy hazim qalesya c:

Oh kali ni hubby beri hadiah laptop baru.kebetulan beli bulan may, so kira hadiah hari ibu juga lah hehe

Laptop kali ni beli kaler merah.hehe dulu ms bertunang pon memang die ada belikan labtop lenovo, tapi makin lama kawen ni rs labtop tu kecik sgt pulak. Sampai kalau sy oncall pon, memang labtop husband yang sy rembat. Tak kesah lah berat mcm batu bata pon, yang penting screen besor..baru terang mata hehe

Apapun, bulan Mei memang istimewa:

- Sambutan hari ibu pada minggu ke2 hari ahad
- Sambutan Hari Jururawat pada 12 May (setiap tahun ya..tapi doktor2 tak ade pula hari sambutan ek hehehe)
- Sambutan Hari Guru pada 15 May juga setiap tahun!! c:

Haaa jadi juga kepada staf2 nurses di hospital tu dan guru2 semua, selamat menyambut hari jururawat dan hari guru ya..Jasa2 dan tunjuk ajar kalian amat2 dihargai...c:

Dan kepada kakak sy di kolej komuniti juga, selamat hari lahir yang ke 30!!haa memang benar2 extra istimewa bulan may ini untuk family ssya!! C:

Eh..dulu pernah ada yang mempertikaikan tarikh hari ibu ini. Biarlah..utamanya, hari ini lebih istimewa sebab sambutan ala2 lebih formal dan meriah gitu. yang penting, hari2 juga adalah hari ibu bukan...?hehehe

So, untuk untuk sesiapa yang berminat untuk memberikan insan tersayang hadiah istimewa bulan ini, jangan lupa ya s
Promosi hebat shaklee kali ini:



Jom buat kira2..Jika anda mahukan satu botol sahaja pon boleh, dengan harga yang sangat jimat dan menguntungkan:

- rm 380--> rm 326 sebotol bagi bulan mei ini sahaja ya c:
- belian 2 botol melayakkan anda menjadi ahli percuma seterusnya menikmati pelbagai faedah hebat lain
- belian besama free special gift

Jom kita sama2 menghargai insan tersayang dengan memberikan hadiah kesihatan yang baik, buat ibu, guru, bapa, atau sesiapa sahaja insan istimewa dalam hidup anda
- pasti mereka akan tersenyum lebar melihat hadiah terunggul shaklee vivix ini!!

Cepat2..ambil peluang hebat vivix ini yang akan berakhir tak lama sahaja lagi.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut:

Your Shaklee Independent Distributor; Najmi Anuar (ID 854348)
♥ SMS/call/whatsapp : 019- 6695408
♥ Email: mommyqalesya@gmail.com
♥ Facebook: intananuar0285@yahoo.com

No comments: