Google+ Followers

Followers

Wednesday, October 9

The blacklist

Giler sengal lah cerita ni. Dah addicted dah ni.

Dari pukul 9 malam tadi kot nak buat explaination letter untuk medical report. 2 ayat pun tak lepas2

Haha sudah lah esok nak p court nya. Aish tak bleh jadi ni. Ok. Iklan dah tamat. To be continued..yeayy!! c:


3 comments:

Anis Ains said...

hehehe. Anis pun suka tengok cerita ni, first time tengok memang dah sangkut. tapi dapat tengok sikit je sebab tai ada tuisyen sampai pukul 10 :)

drNajmi anuar said...

Hoho tu la pasai..tadi ni 1st time kot nengok blacklist haha kene masuk diari tv ni haha aloo kesian nye ada tuisyen hikhiks chayok2 c;

noly anna said...

best giler cite ni:)
nnt singgahla blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com