Google+ Followers

Followers

Wednesday, April 16

Demeises- Dengarlah Bintang Hatiku (Official Video Clip)

Sebenarnya plan nak letak resepi kek lapis nescaffe buat last week, tapi hati tiba2 teringat pada orang tu kan hehe


*
"Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

reff:

aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
walau ku tahu ragamu tak utuh

ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
karna bagiku engkaulah nyawaku

repeat reff [3x]

karna bagiku engkaulah nyawaku"


sweet kan? Dah lama kot tak dapat lagu, last masa belajar kat UM dulu je ( jangan jelesss daddy hahaha)

Tq daddy Azlan Aziz. Ingatkan dah ada 2 orang anak, tak merasa dah 'dedikasi"2 macam ni c:

My Dear: You are my LOVE, Forever and Ever

p/s: ye eh sayang bagi lagu ni sebab nama mama Najmi@ BintangKu? c;

No comments: